Hubert: Nové perspektivy s novým šéfkuchařem a novými asijsky ovlivněnými pokrmy

Restaurant Hubert, který je považován za nejromantičtější restauraci v Sydney, nabízí nová jídla s asijským přesahem pod vedením nového šéfkuchaře. Tato restaurace s temnými prostorami, červeným vínem a živou hudbou je ideálním místem pro oslavu Sv. Valentýna.

Brendan Fong, šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z renomovaných restaurací Mr. Wong a Lilymu, se ujal kuchyně v Hubertu a přinesl do něj nový pohled a techniky připravování jídla. Jeho čínsko-fidžijské a kantonští kořeny jsou vidět v nových jídelních lahůdkách.

Jedním z těchto nových pokrmů je Saint Jacques et tartine de crevettes (36 $), což je křupavý zlatý dezert z mořských plodů a krevet, který je bohatý, sladký a má křupavý spodek. Kingfish crudo s omáčkou z hnědého másla a bonita sojou ($32) je obohacen o houby snow fungus (bílá oblaka), které dodávají jídlu křupavost a zajímavost.

Důležitým přírůstkem na jídelníčku je také tarte tatin ($28), do které bylo přidáno miso pro slano-sladkou chuť do karamelizovaných jablek. Jídlo je tak dokonale měkké, že se jablka téměř slévají dohromady jako jeden celek.

Výborný servis v Hubertu je ještě uvolněnější než dříve. Nejlepší místa jsou na pódium hned vedle jeviště, nebo před hlavním baru. Ale nemůžete se splést ani s dalšími místy, pokud si objednáte pied de cochon ($150 pro dva). Tyto vykostěné nožky se připravují po dobu 48 hodin a servírují se s velkou kvalitou a šťavnatostí.

Hubert je již samo o sobě výbornou restaurací, ale s příchodem šéfkuchaře Brendana Fonga nabízí nové perspektivy a techniky, které ji dělají neobyčejnou. A to ani nemusí být Sv. Valentýn, abyste si mohli užít skvělý večer ve společnosti.

Časté otázky (FAQ) týkající se restaurace Hubert:

1. Kdo je novým šéfkuchařem v restauraci Hubert?
– Novým šéfkuchařem je Brendan Fong, který má bohaté zkušenosti z restaurací Mr. Wong a Lilymu.

2. Jaké jídla s asijským přesahem jsou nově nabízena v restauraci Hubert?
– Nová jídla zahrnují například Saint Jacques et tartine de crevettes, Kingfish crudo s omáčkou z hnědého másla a bonita sojou a tarte tatin s misem pro slano-sladkou chuť.

3. Jaký je nový pohled a techniky přípravy jídla, které Brendan Fong přináší do restaurace Hubert?
– Brendan Fong přináší do Hubertu čínsko-fidžijské a kantonští kořeny, které jsou vidět v nových jídelních lahůdkách.

4. Jaký je doporučený způsob rezervace místa v restauraci Hubert?
– Nejlepší místa jsou na pódium hned vedle jeviště nebo před hlavním barem, ale je možné si vybrat i další místa v restauraci.

5. Co je pied de cochon a jaké je jeho cena?
– Pied de cochon je vykostěný kachní hřbet, který se připravuje po dobu 48 hodin. Cena za dva kusy je 150 dolarů.

6. Jaký servis můžeme očekávat v restauraci Hubert?
– Servis v Hubertu je uvolněný a vynikající.

Svěřte se do rukou šéfkuchaře Brendana Fonga a vychutnejte si skvělou večeři v restauraci Hubert, která nabízí nové perspektivy a techniky přípravy jídla. Pro více informací si můžete prohlédnout webové stránky restaurace Hubert na této adrese: restauracehubert.cz.